29 octombrie 2010

Pam Pam!


Tocmai a fost Nijikon, evenimentul pe care îl aştept de anul trecut pe vremea asta! xD
A fost revigorant, dar şi obositor într-un fel. Cel mai mult m-a încântat standul "Chibi yourself", unde mi-am făcut un desen adorabil! Am dejucat planurile unor snoabe care încercau să-mi sufle prietenul [nu că le-ar fi dat atenţie] şi m-am distrat făcând-o! (*o*)

Azi a fost o zi... cretină! (-_-)" absolut cretină! Pentru că sunt răcită de luni [efect secundar dupa show-ul de duminică, când le-am dat nişte lecţii snoabelor "cum trebuie sa vină o rochie ca să arate sexy" şi "nu vă mai daţi la iubitul meu că nu vă iese" --aka. "sunteţi penibile!" ... aceste lecţii :-"], deci am fost la şcoala doar marţi... ceea ce a rezultat cu o ceartă monstru cu mama astăzi...
Era atât de penibil, încât când făceam mişcări de wresling pentru a-mi recupera telefonul abea mă abţineam să nu râd! xD S-a mai calmat puţin după ce mi-a spart uşa [mă încuiasem, deh..] şi a mai urlat puţin să fac curat in cameră.

Cu toate astea am reuşit să termin manga pe care o începusem, deşi este ongoing... este autorul meu preferat Motomi Kyousuke. Desenează absolut adorabil!!!
În rest cam nimic... pe la şcoala cică e linişte, n-am de unde sa ştiu, fără marţi când am fost practic în vizită este o săptămână de când mi-am luat vacanţă... :)) păcat că mă îndop cu pastile si mi-e somn, în rest e perfect! ^_____^

Oh da! Era să uit! Mi-am luat chitara (*o*) M-am plâns pe la toata lumea, şi în final am primit-o de ziua mea [o lună mai devreme, da' merge!]. Am încercat să învăţ cateva melodii, dar nu prea e timp... şiiiii... după l-am descoperit pe copilaşul ăsta care mătură cu mine pe jos, deşi are 10 ani aici (-_-)" deci... mi-e ruşine să mai ating chitara!





[28.10.2010]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu